lauantai 25. helmikuuta 2017

Tehdään unelmista totta!

Tässä blogissa tullaan seuraamaan kolmekymppisen avioparin Finnlamelli-hirsitalon rakennus- ja sisustusprojektia Inkooseen. Tontin olemme ostaneet huhtikuussa 2016 ja tuosta hetkestä on lähtenyt muovautumaan suunnitelmamme unelmiemme hirsitalokodista.

Projektin vetovastuussa on pitkän työkokemuksensa ja koulutuksensa ansiosta rakentamisen ammattilainen, joka on pitkälti itse suunnitellut tilaratkaisuja perheemme tarpeisiin soveltuviksi. Rakentamisen moniosaajana hän tulee myös toimimaan projektin johtotehtävissä muun muassa suunnitellen rakennusprojektin aikatauluja ja johtaen työvaiheiden etenemistä. Vahva tietotaito täten tukee tulevaa projektiamme, vaikkakin rakentamisessa on aina syytä varautua yllätyksiin. Projektin esteettisestä näkemyksestä, erityisesti sisustus- ja värivalinnoista vastaa pitkälti vaimo, joka on lupautunut myös toimimaan apukätenä aina mahdollisuuksien tullen.

Iloisin ja luottavaisin mielin aloitamme unelmiemme taloprojektin. Tervetuloa seuraamaan Villa Joutsenniemen rakentumista!

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti