sunnuntai 4. helmikuuta 2018

Uuden vuoden tapahtumia

Sisätyöt ovat edenneet tammikuun aikana. Sisäseinien rungot on pystytetty, jonka jälkeen kipsilevyt on asennettu toiselle puolelle runkoja. Väliseinien sähkö- sekä putkityöt on tehty ja väliseiniin on asennettu äänieristeeksi ekovillalevyt. Kipsilevyt on asennettu tämän jälkeen myös toiselle puolelle runkoja. Kipsilevyjen saumat sekä ruuvireiät on pakkeloitu ja lopulta koko väliseinäpinta on tasoitettu ja pohjamaalattu.

väliseinien äänieriste

päämakuuhuone, sisäseinien tasoitustöitä

vaatehuone, sisäseinien tasoitustöitä

tasoitettu ja pohjamaalattu sisäseinä

tasoitettu ja pohjamaalattu sisäseinä

Kun sisäseinät saatiin tasoitettua ja pohjamaalattua, aloitettiin kattopaneelien asennus. Kattopaneeliksi valikoitui 10 mm paksu, puhtaan valkoinen, MDF-paneeli. Ennen paneelien asennusta kattoihin vedettiin kaikki sähköt valmiiksi sekä kaiutinvaraukset.

päämakuuhuone, kattopaneelien asennus

keittiö, kattopaneelien asennus

Tammikuun aikana valitsimme myös laatat alakerran kuraeteiseen sekä kylpy- wc- ja saunatiloihin. Alakerran lattiaksi valikoitui myös laattalattia käytännöllisyyden ja haetun sisustusilmeen takia. Kylpyhuoneen seinälaatoiksi valitsimme 30x60cm kokoisen Alpstone semilevigato -laatan sekä 30x60cm kokoisen Option white clossy -laatan. Lattiaksi valitsimme 10x10cm kokoisen Rewind polvere -laatan. Laatat ovat Värisilmästä. Alpstone- ja Rewind -laattoja käytämme myös saunaosastolla.

kylpyhuoneen laatat

Alakerran (olohuone, keittiö, ruokatila, työhuone) lattiaksi valitsimme 60x60 cm kokoisen Season grey -laatan. Myös tämä laatta on Värisilmän valikoimista.

alakerran lattialaatta (oikeanpuoleinen)


Autotallin ovi saapui alunperin toimittajan virheestä väärän värisenä. Se kuitenkin asennettiin, jotta saimme taloon lämmöt päälle. Oikean värinen ovi saapui ja asennettiin tammikuussa.


autotallin tummanharmaa ovi
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti