keskiviikko 21. maaliskuuta 2018

Valmiita pintoja

Vaikka blogissa on ollut hiljaista, niin raksalla työt ovat edenneet hyvää vauhtia. Kuvia on ehditty ottaa vain harvakseltaan ja tämä on osaltaan vaikuttanut blogihiljaisuuteen. Alla olevat kuvat on otettu sattumanvaraisesti kesken rakennustöiden säästä ja valosta välittämättä, mutta työn edistyminen näkyy kuvista hyvin.

Alakertaan on asennettu laattalattia. Laataksi valikoitui Värisilmän 60x60cm kokoinen Season Grey-laatta. Laatta on luonnossa hieman eläväpintainen ja päivänvalo vaikuttaa luonnollisesti laatan sävyyn. Olemme hyvin tyytyväisiä tähän valintaan. Laatat on asennuksen jälkeen suojattu. 

alakerran laattalattia (saumaukset puuttuvat)

alakerran laattalattia (saumaukset puuttuvat)

Kaikki Timber Frame -puurungot on pohjamaalattu ja pintamaalattu tämän jälkeen tummanharmaiksi. Halusimme maalata rungot tummiksi, jotta ne antavat kehykset avautuvalle maisemalle. Kuten alla olevista kuvista näkee niin muutos on suuri.

pohjamaalattu Timber Frame -puurunko

tummanharmaaksi maalatut puurungot

Keittiö on myös saapunut ja asennettu. Keittiömme on Noblessan Line N -mallistoa. Kaapit ovat vetimettömät ja mattapintaiset. Kuvissa kaappien pinnalla on suojamuovit. Kaappien sisälle sai valittua todella käytännöllisiä ratkaisuja erilaisten astioiden ja tarvikkeiden säilytykseen. Tasot ja allas ovat mustat. Jääkaappi, pakastin ja tiskikone ovat integoidut. Valkoiseen kaapistoon valitsimme myös valkoisena Mielen uunin ja mikroaaltouunin. Koska olemme pitkiä ihmisiä, emme halunneet katosta roikkuvaa liesituuletinta, joka olisi ollut silmiemme korkeudella näköesteenä maisemille. Tämän takia päädyimme tasosta nousevaan liesituulettimeen ja siihen sopivaan induktiolieteen. Esittelemme keittiön myöhemmin tarkemmin.

Noblessan Line N -keittiö

Noblessan Line N -keittiö

integroidut jääkaappi ja pakastin sekä Mielen uuni ja mikroaaltouuni
Mielen tasosta nouseva liesituuletin sekä liesi

Yläkerran kylpyhuoneen laatoitustyöt ovat edenneet hyvin haastavasta kylpyhuoneesta huolimatta. Ikkunoita, ovia ja erilaisia syvennyksiä on useita, joten laattoja joutuu leikkaamaan sopivan kokoisiksi. Leikkaaminen on kuitenkin sujunut hyvin vesileikkurilla. Seinälaataksi on valittu Värisilmän Alp stone semilevigato -laatta (30cm x 60cm). Kuva on otettu iltahämärässä ilman hyvää valaistusta ja tämän takia laatta näyttää kuvissa todellista tummemmalta.


Yläkerran vauvanhuoneen sekä päämakuuhuoneen seinät on myös tapetoitu. Vauvanhuoneen tapetiksi valikoitui Färg & Form:n Moln-tapetti haarmaan sävyisenä. Tapetissa on kauniita, valkoisia pilviä. Päämakuuhuoneen takaiseinä tapetoitiin Cole & Son:n Woods-tapetilla. Mielestämme tämä metsäaiheinen tapetti sopii erinomaisesti ympärillä oleviin maisemiin.

vauvan huone, Färg and Form, Moln-tapetti

päämakuuhuone, Cole & Son, Woods-tapetti

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti