maanantai 25. kesäkuuta 2018

olohuone

Alakerrassamme keittiö, ruokailutila ja olohuone ovat yhtä, suurta, avaraa tilaa. Tilan keskellä on kolmeen suuntaan avautuva takka, joka toimii tilanjakajana. Talomme on suunnitteltu perheemme tarpeisiin, toiveidemme mukaisesti ja tämä yhtenäinen avara tila toimi kaiken suunnittelun lähtökohtana. Arjessamme olemme nyt saaneet huomata olevamme erityisen tyytyväisiä tähän tilaratkaisuun. Erityisen iloisia olemme suurista lattiasta kattoon asti ulottuvista ikkunoista, jotka tuovat valon ja luonnon kotiimme.

olohuone

olohuone, ruokailutila, keittiö ja takka tilanjakajana

Olohuoneen takaa löytyvät pariovet, jotka johdattavat toimistoon. Tuon tilan esittelemme myöhemmin.

olohuone

pariovet toimistoon

Talossamme on kolme kerrosta, joista alin on kellarikerros ja se on osittain maan alla.  Pääsisäänkäynnin kuistin kautta astutaan olohuoneeseemme. Kuistin jälkeen vasemmalta lähtee portaat yläkertaan, makuuhuoneisiin ja  alakertaan, kellariin, joka sisältää saunaosaston, man caven, kuraeteisen ja autotallin.

näkymät kuistilta olohuoneeseen

Portaat tilasimme Tähtiportaalta. Halusimme portaista näyttävän sisustuksellisen elementin ja olemme olleet valintaamme erittäin tyytyväisiä. Mustan ja tammen väriyhdistelmä toistuu portaiden lisäksi huonekaluissamme ja yhdistää portaat muuhun sisustukseen. Hirsiseinää vasten mustat metallikaiteet luovat toimivan kontrastin. Porrasaskelmissa on led-valot, jotka lisäävät portaiden käyttömukavuutta ja luovat pimeällä tunnelmaa.

ensimmäisen kerroksen portaat

portaat, led-valot

Vaikka kotimme sisustus on vielä kesken, on talomme alkanut tuntua kodilta. Sisustuksemme haluamme viimeistellä vasta ajan kanssa ja miettiä tarkkaan minkälaisia tavaroita oikeasti tarvitsemme. Pidämme minimalistisesta sisustuksesta ja lapsiperhearjessa myös toimivuus ratkaisee. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti